EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

апр10

Мобільна система маркування, новий Smart Printer WAGO


Производитель: Wago

На будівельному майданчику або в цеху часто потрібно швидко маркувати клемні колодки, провідники та пристрої, щоб усі ідентифікувати та відстежувати.

Завдяки нашій новій мобільній системі маркування, що складається з термотрансферного інтелектуального принтера WAGO, безкоштовної програми для маркування та відповідного пакету витратних матеріалів, маркування компонентів шафи управління тепер можливе будь-де. Коригування можуть бути внесені на місці в найкоротші терміни. Просто скористайтеся інтуїтивно зрозумілою програмою для маркування , щоб створити завдання на друк, і швидко роздрукуйте маркувальні картки прямо на місці через Bluetooth® .

Короткий огляд переваг мобільного маркування:

• Гнучкість: мобільне маркування робить можливим маркування де завгодно – чи це в цеху, чи на будівельному майданчику.

• Економія часу та засобів: мобільне маркування скорочує час встановлення, забезпечуючи швидше введення в експлуатацію обладнання та систем і, отже, потенційну економію коштів.

• Можливість налаштування: мобільна система маркування дозволяє адаптувати маркування до конкретних потреб клієнтів прямо на місці – навіть у найкоротший термін.

• Зменшення помилок : Маркування на місці зводить до мінімуму ймовірність помилок, які можуть виникнути під час попереднього маркування.

Для друку маркування можна використовувати нові комплекти Smart Printer: 258-5107 та 258-5108.

Новий Smart Printer пропонує такі переваги:

• Можливість мобільного використання з адаптером Bluetooth, додатковим акумулятором та сумкою для інструментів.

• Безкоштовний додаток для маркування та настільне програмне забезпечення.

• Робочий стіл Smart Script можна використовувати як завжди.

• Налаштування датчика за реальними розмірами, кероване налаштування датчика за допомогою рулетки також дозволяє користувачам виконувати більш точні налаштування датчика

• Відсутність обмежень щодо довжини друку на носії для маркування завдяки більшому об'єму пам'яті.

На додаток до цих функцій, термотрансферний Smart Printer WAGO тепер пропонує новий приголомшливий дизайн.

Додаток для маркування

Управління термотрансферним Smart Printer WAGO здійснюється за допомогою інтуїтивно зрозумілої програми для маркування, яку можна використовувати в автономному режимі через смартфон або планшет або за бажанням користувачів через настільний додаток, ним можна керувати через Bluetooth® /Wi-Fi.

Автоматично створюваний контент та автоматичне розпізнавання об'єктів камерою заощаджують значний час: просто відскануйте штрих-код потрібного носія для маркування, вставте текст у редакторі – використовуючи автоматичні текстові підказки – і запустіть завдання на друк.