EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Преса

Устаткування WAGO для маркування


Производитель: Wago

Стандартизоване і зносостійке маркування клем, роз'ємів, модулів і проводів — ознака відповідності обладнання сучасним стандартам якості та вимогам замовників, що дедалі зростають. Система WAGO ProServe дозволяє виконувати завдання маркування на високому професійному рівні.


Українським фахівцям у галузі автоматики, електромеханіки та автоматитизації давно відома компанія WAGO завдяки своїм пружинним з'єднувачам. Ці з'єднувачі виключають ослаблення затискання проводів у разі вібрацій та температурних коливань, і при цьому вони забезпечують високонадійні, стійкі до корозії та не потребують обслуговування з'єднання. В асортимент продукції компанії WAGO входять безліч сімейств з'єднувачів: клемні блоки на DIN-рейку та плоску поверхню, клемні блоки PCB, перетворювачі сигналів, модульні системи вводу/виводу WAGO-I/O-SYSTEM та багато іншого.

До кожної групи продукції передбачено і маркування. Чітке маркування компонентів, проводів та кабелів суттєво полегшує виконання електромонтажних робіт під час виготовлення, підключення, пошуку та усунення несправностей. Саме про системи маркування WAGO і йтиметься далі у статті.