EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

янв16

Новий модуль VIM для приладу SATEC BFM II


Производитель: Satec

Компанія SATEC LTD рада представити Вашій увазі новий модуль розширення функціоналу багатоканального лічильника SATEC BFM II – VIM (Voltage Input Module).


Головною перевагою приладу BFM II у порівнянні зі стандартною побудовою систем обліку електроенергії, на базі класичних 1 або 3 фазних лічильників є значне скорочення витрат коштів та часу на впровадження сучасного рішення з обліку електроенергії.


Модифікація приладу з новим модулем розширення VIM робить можливим використання лише одного приладу BFM II для вимірювання та обліку електроенергії двухтрансформаторних підстанцій, а також дозволяє проводити вимірювання систем постійного, так і змінного струму одночасно.


Використання двох повноцінних незалежних каналів напруги дозволяє проводити вимірювання в об’єктах з великою концентрацією споживачів, офісних будівлях, торгових центрах, ЦОД, розподільчих підстанціях 6/10/35 кВ, промислових об’єктах, електроустановках з перетворенням систем постійного та змінного струму, контролювати роботу та ефективність інверторів .

 

Новий модуль VIM для приладу SATEC BFM II