EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

мая30

Повністю герметична клавіатура від iKey


Производитель: iKey

Компанія iKey представляє компактну, легку та повністю герметичну мобільну клавіатуру SL-80-TP.

Виріб має високий ступінь захисту від бруду, пилу та води відповідно до IP65. Модель SL-80-TP оснащена повністю прогумованим набірним полем та міцним корпусом з ABS-пластику, вона може бути занурена у воду на короткий час та легко очищається від забруднень за допомогою засобів дезінфікування.

Клавіатура має вбудовану сенсорну панель (тачпад) та розмір корпусу всього 255 x 188,2 x 19,8 мм. Завдяки компактному дизайну вона ідеально підходить для застосування, в яких мобільність або збереження вільного простору мають велике значення. Крім того, червоне світлодіодне підсвічування пристрою ідеально підходить для використання в нічний час або в місцях з недостатнім освітленням. Діапазон робочих температур становить від -20 до +60°С (температура зберігання від -40°С).

Дана клавіатура відмінно підійде для мобільних інформаційних пристроїв, складського обладнання, для застосування в пересувних патрульних системах забезпечення безпеки, у харчовому виробництві, медицині та інших сферах, де необхідна надійність та зручність управління.Вже зараз модель доступна з кирилицею або іншою розкладкою.