EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

фев14

ARK-2251 тонкий повнофункціональний вбудований ПК


Производитель: Advantech

Advantech, провідний постачальник платформ і послуг AIoT, з радістю представляє ARK-2251, елегантний і повнофункціональний вбудований комп'ютер без вентилятора на базі процесорів Intel® Core™ i3/i5/i7 13-го покоління.

Ця передова система забезпечує надійну обчислювальну потужність, оптимізоване опрацювання даних і аналітику в реальному часі, а також вирізняється наявністю 19+ входів/виходів, що спрощує під'єднання різноманітних датчиків і пристроїв. Ви також можете додати такі функції, як протокол польової шини, за допомогою 10+ модулів iDoor. ARK-2251 підтримує бездротові з'єднання з модулями Wi-Fi 6 і 5G через слот M.2, додаючи додатковий рівень безпеки та можливості віддаленого керування за допомогою опціональних модулів TPM 2.0 і програмного забезпечення DeviceOn. Тонкий профіль, висота якого становить лише 2,13 дюйма, робить його ідеальним для різноманітних застосунків і середовищ, як-от конвеєрні системи та автономні мобільні роботи (AMR).

Ультратонкий дизайн із широкими можливостями підключення для легкого розгортання

ARK-2251, що працює на базі процесорів Intel® Core™ i3/i5/i7 13-го покоління для ефективної роботи використовує продуктивну гібридну архітектуру. Його тонкий безвентиляторний дизайн із низьким профілем в 2,13 дюйма ідеально підходить для промислових застосувань з обмеженим простором і підтримує широкий діапазон робочих температур. Завдяки наявності 19+ інтерфейсів вводу/виводу вбудований комп'ютер добре підходить для різних промислових потреб. Він також підтримує 10+ модулів iDoor, пропонуючи настроювані можливості розширення для конкретних вимог до інтеграції. Крім того, ARK-2251 оснащений додатковим модулем PoE, що забезпечує до 15 Вт на порт (LAN 2 і LAN 3), що спрощує живлення таких пристроїв, як освітлювальні прилади, точки доступу, камери відеоспостереження та інші пристрої IoT, які монтують на стіну або стелю, і які можуть не мати вільного доступу до розетки.

ARK-2251 забезпечує простоту і гнучкість розгортання.

Надійність, швидкість і безпека для додатків Edge/AIoT

Оскільки кількість пристроїв IoT продовжує зростати, наявність бездротових можливостей вкрай важлива для оброблення та зберігання величезних обсягів даних, одержуваних від камер і датчиків на границі. ARK-2251 відповідає цим вимогам, надаючи інтерфейси Mini-PCIe і M.2, що підвищує гнучкість розгортання в мережі. Слот M.2 підтримує модулі Wi-Fi 6 і 5G, забезпечуючи надійний бездротовий зв'язок. Для підвищення безпеки та ефективності обробки даних ARK-2251 оснащений двома портами LAN 2,5GbE, що забезпечують пропускну здатність Wi-Fi 6E. Він також підтримує модулі AMO-IO29 TPM 2.0, що підвищує рівень кібербезпеки для забезпечення конфіденційності та безпеки середовища. Крім того, в ARK-2251 інтегрована платформа DeviceOn, яка легко сумісна з Windows, Linux і Android OS. Ця платформа ефективно керує різними пристроями, як-от датчиками, лічильниками та GPS.

DeviceOn - це високоефективна та стійка платформа, яку можна встановити як у локальній мережі, так і в хмарі, що дає змогу здійснювати дистанційне керування живленням, моніторинг системи, усунення несправностей і модернізацію пристроїв AIoT з будь-якого місця та в будь-який час.