EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

июл18

Медіаплеєр для зовнішніх цифрових вивісок


Производитель: iBASE

Компанія IBASE, провідний постачальник промислових комп'ютерів, випустила медіаплеєр для зовнішніх цифрових вивісок SE-603-N. Оснащений процесорами Intel Core 11-го покоління і підтримує до 64 ГБ ОЗУ DDR4-3200 пристрій забезпечує високу продуктивність, надійність і безпеку, а також плавне відтворення мультимедіа 4K на трьох незалежних дисплеях.

SE-603-N має різні варіанти підключення, такі як E-Key M.2 (2230) для Wi-Fi, Bluetooth або опцій карти захоплення та M.2 B-Key (3052) для опцій 5G. Завдяки вбудованій графіці процесора Intel плеєр пропонує високоякісний графічний контент з виходами HDMI 2.0, DVI-D і DP (DP++) для гнучких конфігурацій дисплея.

Безвентиляторна конструкція забезпечує безшумну роботу, що робить його ідеальним для використання в середовищах, чутливих до шуму. Новинка може працювати в широкому діапазоні температур від -20 до 70 °C, що дозволяє використовувати медіаплеєр у вуличних умовах.

Завдяки вбудованим технологіям енергозбереження iSMART та віддаленому моніторингу Observer, SE-603-N пропонує можливість дистанційного керування живленням, включаючи планування часу увімкнення/вимкнення. Плеєр також підтримує функцію OOB (Out-of-Band), дозволяючи користувачам гнучко керувати пристроями віддалено та працювати з комп'ютерами, які не можуть отримати доступ до ОС по мережі, тим самим знижуючи витрати на обслуговування.