EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

мая07

UTC-124 - перший 23.8” сенсорний комп'ютер "все в одному"



Advantech представляє свій UTC-124 - перший 23.8” сенсорний комп'ютер "все в одному" в родині UTC.

Це чудове вбудоване обчислювальне рішення для спеціалізованих задач т.к. ПК має тонкий форм-фактор, проекційно-ємнісне сенсорне управління (PCAP) та процесор Intel Pentium з наднизькою напругою живлення.

Система поставляється із двома різними схемами підключення для конкретних сценаріїв використання. Тому він може адаптуватися як до міських служб, так і до легкої промисловості – торгових точок, ресторанів, готелів, розважальних закладів, банків, працювати у вестибюлях громадських місць, складів та логістичних центрів.

Отримавши у спадок промисловий дизайн серії UTC, безвентиляторна система UTC-124 забезпечує тиху роботу та запобігає попаданню пилу. Крім того, сенсорний дисплей Full-HD 1080p забезпечує більш чітке та деталізоване зображення, що підвищує зручність перегляду.

Для легкої інтеграції в чинні системи UTC-124 підтримує кілька операційних систем, включаючи Windows 10 IoT Enterprise, Linux Ubuntu 18.04, Android 8.0 та 10.1. Пристрій сумісний з різними варіантами кріплення для гнучкої установки та дозволяє підприємствам більш творчо рекламувати, інформувати та розважати гостей, представляючи цільовий персоналізований контент, що покращує загальне враження клієнта.

Двостороннє підключення вводу/виводу

UTC-124 представлений у двох різних варіантах розташування входів/виходів. Модель UTC-124G1 призначена для роздрібної торгівлі та сфери послуг, а UTC-124G3 – для використання у легкій промисловості чи на складах. Незалежно від того, чи потрібна клієнтам гнучкість двостороннього вводу/виводу UTC-124G1 або додаткові порти UTC-124G3, вони можуть обрати варіант, який підходить для їх завдань.

Гнучка установка та налаштування для різних програм

UTC-124 підтримує портретну та альбомну орієнтацію екрана та оснащений кріпленням VESA (100x100) для гнучкої установки. UTC-124 може бути інтегрований з модульними периферійними пристроями, в тому числі зі зчитувачем RFID, 5M камерою, зчитувачем смарт-карт, зчитувачем магнітних смуг, сканером штрих-коду 1D/2D і світлодіодною панеллю для додаткових функцій. UTC-124 також має секційний вхід/вихід з тристоронньою прокладкою кабелів, що забезпечує безпечне підключення та гарантовану надійну роботу.

Вбудований роз'єм DB-9 RS-232 та додатковий блокований вхід постійного струму

UTC-124G3 надає інтерфейси DB-9 RS-232 для промислових машин, мережевого обладнання та наукових інструментів. Підключаючись до послідовних пристроїв RS-232 безпосередньо через послідовні порти DB-9, UTC-124G3 підходить для більшості сценаріїв установки без використання кабелю-перехідника.

Ключові особливості

  • Енергоефективний, тонкий, безвентиляторний дизайн
  • Процесор Intel® Celeron® J3455
  • 23.8" Full HD монітор із широкоформатним екраном 16:9
  • Підтримує альбомну та портретну орієнтацію екрана
  • Передня панель із ступенем захисту IP65 захищає від проникнення води та пилу.
  • Кріплення VESA (100 x 100) полегшує різні конфігурації монтажу
  • Обтічна задня кришка з тристоронньою прокладкою кабелів вводу/виводу для надійного підключення