EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

авг15

Оновлений планшет Durabook R11


Производитель: DURABOOK

Durabook, виробник мобільних рішень, що належить компанії Twinhead International Corporation, анонсував значні оновлення свого повністю захищеного планшета R11. Тепер у портфоліо бренду перший у світі повністю захищений пристрій з діагоналлю 11,6″ та найновішим процесором Intel 12-го покоління, а також оновленою архітектурою.

Бренд Durabook створює пристрої відповідно до вимог замовників, що змінюються, яким необхідне захищене обладнання для підвищення продуктивності навіть у найсуворіших умовах експлуатації.

Оновлена ​​версія захищеного планшета R11 працює на потужному процесорі, що дозволяє пристрою адаптуватися до постійно мінливих вимог різних секторів промисловості, у тому числі до змін у робочих процесах на складах, під час проведення польових робіт та в логістичних системах.

Продуктивність, гідна професіоналів, повністю захищений планшет Durabook R11.

Модель R11 із процесорами i7 та i5 Intel Core створена спеціально для того, щоб задовольняти високі вимоги професіоналів до продуктивності пристроїв. У той же час процесор оновлений до новітньої платформи Intel 12-го покоління Alder Lake, що робить його на 300% швидше за попередні моделі з процесором 8 покоління.

Крім того, модель R11 оснащена відеокартою Intel Iris Xe Graphics, за допомогою якої можна обробляти великі обсяги даних, зображень та відео в режимі реального часу.

Надміцна конструкція для найскладніших умов роботи

Розробники планшетів Durabook розуміють, що їх клієнтам часто доводиться працювати у складних умовах. Тому планшет R11 сертифікований за стандартом MIL-STD-810H та має клас захисту IP66. Це означає, що він може витримувати інтенсивний вплив пилу та води, низькі та високі температури, удари, вібрацію та падіння з висоти близько 1 метра.

Планшет R11 працює автономно до 14 годин, тому користувач має можливість завершити критично важливі операції з мінімальним ризиком простою. Обтічний корпус доповнює функціонал

Оновлена ​​модель R11 пройшла випробування на відповідність вимогам стандарту MIL-STD-461F та відповідає стандартам ANSI/ISA 12.12.01 для роботи в небезпечних зонах із групами речовин класу I категорії 2. Це дозволяє клієнтам підвищити ефективність своєї роботи та знизити експлуатаційні витрати.

 

Чіткість незалежно від умов

Захищений планшет R11 оснащений 10-точковим ємнісним мультисенсорним дисплеєм FHD (1920×1080) діагоналлю 11,6'' з фірмовою технологією Durabook DynaVue та яскравістю до 1000 ниток. Це забезпечує читання навіть при яскравому сонячному світлі. Працювати з планшетом можна в рукавичках, стілусом, сенсорний екран сприймає торкання вологою рукою, що оптимізує використання пристрою як у приміщенні, так і на вулиці в умовах дощу чи снігу та підвищує точність при дотику.

 

Унікальні можливості підключення

Оснащений технологією Thunderbolt 4 планшет R11 розроблено з урахуванням відповідності сучасним робочим процесам. У ньому передбачені широкі, але прості та гнучкі можливості підключення. У цій моделі за рахунок модуля Intel Wi-Fi 6E AX211 (в 5 разів швидше за попередню версію) реалізована можливість бездротового підключення. R11 оснащений додатковим портом Micro HDMI для виведення відео. Завдяки пропускній здатності Bluetooth V5. він може підключатися до кількох пристроїв.

 

Гнучкість налаштування

R11 був розроблений з урахуванням необхідності індивідуального налаштування. Серед можливостей розширення є зчитувач штрих-кодів, RJ-45, RS-232, зчитувач RFID, смарт-карт та магнітних смуг. Всі ці опції підвищують зручність використання, наприклад, для співробітників виїзних служб, яким необхідно збирати необхідну інформацію та відстежувати хід робіт або облікові записи клієнтів.