EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

мая02

Процесорні модулі COM Express тип 10 від AAEON


Производитель: Aaeon

Процесорні модулі COM Express тип 10 від AAEON 

COM Express це найбільш популярний формат COM-модулів для процесорів на архітектурі х-86, таких як Atom, Core I, XEON. Цей форм-фактор сертифікований, всім відомий, широко застосовується і включає кілька типів, що відрізняються за розміром і функціоналом. 

Найбільш компактний – це тип 10, він має всі основні базові функції та набір інтерфейсів, достатній для вирішення більшості завдань. Стандартний розмір таких плат 84 мм x 55 мм x 40 мм, в цілому не більше банківської картки.

Компанія AAEON представляє процесорний модуль формату COM Express тип 10 – NANOCOM-EHL на базі процесорів Intel Atom® серії x6000E.

Ці модулі за рахунок своєї компактності та невеликого тепловиділення можуть використовуватися в жорстких умовах експлуатації, стійкі до ударів та вібрації та здатні працювати у широкому діапазоні робочих температур (є модифікації з робочою температурою від 40 до +85˚C), що дозволяє використовувати їх на транспорті , у різних галузях промисловості та для будь-яких виробів, що використовуються в концепції Інтернету Речів.

Для COM-модуля пропонується стандартна плата розробника (плата-носій) – ECB-920A-A11-0001, яка значно спрощує процес тестування та розробки.

NANOCOM-EHL має широкий набір портів введення-виводу, включаючи 1x 2.5GbE, 2x USB 3.2, 8x USB 2.0, 2x UART, 1x LPC, 1x SMBus, 1x I2C, аудіо та слот розширення PCIe [x1] x 4.

Процесорний модуль підтримує підключення двох незалежних дисплеїв через відеовиходи LVDS LCD/eDP, DDI. Завдяки інтегрованій UHD-графіці Intel® здійснюється декодування відео в різних форматах із роздільною здатністю UltraHD (4K).

Новинка поставляється з напаяним модулем оперативної пам'яті LPDDR4 ємністю 8/16 Гбайт та накопичувачем eMMC ємністю 32/64 Гбайт, також для реалізації зберігання даних на платі виведено 2 роз'єми SATAIII.

Використання рішень, побудованих на базі процесорів Intel Atom x6000E, встановлює новий стандарт продуктивності обробки даних для наступного покоління інтегрованих систем.