EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

мар02

AAEON: нові моделі на базі NVIDIA Jetson Orin


Производитель: Aaeon

Нагадаємо, платформа NVIDIA Jetson Orin дозволяє створювати периферійні рішення із застосуванням ШІ для робототехніки та промислового інтернету речей, а також вбудовані рішення на платформі NVIDIA Jetson, і зі зростанням вимог розгортати додатки на модулях Orin Nano, Orin NX та AGX Orin. 

"Наша мета - надавати клієнтам кращі рішення, і для цього ми постійно шукаємо найсучасніші технології", - заявив Алекс Сюе, заступник віце-президента підрозділу системних платформ AAEON. "Платформа NVIDIA Jetson Orin підніме лінійку наших рішень на базі штучного інтелекту на новий рівень продуктивності, надавши нашим клієнтам інструменти для створення додатків світового рівня", - додав Сюе.

Так, BOXER-8641AI та BOXER-8640AI поєднують міцний корпус з безліччю функцій: кілька портів GbE LAN та USB 3.2, а також слоти розширення для підтримки 5G, Wi-Fi та NVMe. Комп'ютери використовують весь потенціал продуктивності штучного інтелекту Jetson AGX Orin для розгортання різноманітних програм у сфері роздрібної торгівлі, «розумного» міста та логістики. BOXER-8641AI та BOXER-8640AI в даний час знаходяться в серійному виробництві та доступні для покупки.

Модель BOXER-8646AI, що готується до випуску, буде оснащена 12 LAN-портами RJ-45 для PoE, а також 10GbE LAN портом. У ній передбачено 5 DB-9 роз'ємів для таких функцій як CANbus, 8-бітний DIO та RS-232/422/485, а також ключі M.2 E, B та M для підключення Wi-Fi, 5G та PCIe. Таким чином, BOXER-8646AI дозволить підключати і розгортання кілька камер та датчиків одночасно.

Функції BOXER-8652AI та BOXER-8651AI на базі NVIDIA Jetson Orin NX дозволять використовувати ці моделі для високопродуктивних граничних периферійних рішень клієнтів на вертикальних ринках. Всі майбутні продукти AAEON з новими модулями на базі Orin включатимуть NVIDIA JetPack SDK 5.x для підтримки всього програмного стека Jetson. Ці моделі можуть бути застосовні в таких областях, як приладобудування, роздрібна торгівля, розумне місто та Індустрія 4.0.

Зауважимо, що компанія AAEON, офіційний партнер NVIDIA, продовжує впроваджувати інноваційні рішення для граничних обчислень на базі штучного інтелекту з платформами на основі лінійки SoM NVIDIA Jetson.